Vlado

Lep pozdrav!
Tako vaš pogon deluje še kar naprej in tako je tudi že 30.000km za njim.Ob tej priliki vam ob enem želim še lepe decembrske praznične dni in zdravo 2022.

Jože iz Ruš

Kot mnogi, sem dolgo razmišljal o električnem kolesu. Odločil sem se za predelavo mojega 7 let starega GIANTa. Bil sem v dvomih glede prednjega pogona. Pa sem zelo zadovoljen.

Vladimir

Spoštovani g.Tomaž

Kaj naj rečem. Motorček se še kar naprej vrti in je že pri 15.000km. Izgleda,da bo vzdržal tudi drugo leto, ko ste mi podaljšali garancijo. Res mi ni žal,da sem dal vgraditi električni pogon,saj je sedaj pri mojih 71-tih letih vožnja užitek. Tudi samo kolo (Kilimandžaro), ki sem ga tudi kupil pri vas deluje klub mojim 110-tim kg brezhibno. Razlika je opazna samo pri bateriji (akumulatorju), saj sem prej prevozil z enim polnjenjem cca 100km, sedaj pa okoli 80km. Dopuščam možnost slabše kapacitete tudi delno zaradi nižje temperature okolice.

Zadovoljen sem tudi z vašim (in tudi Žigovim)odnosom tekom koriščenja vašega proizvoda,saj sem dobil pojasnila na vsa vprašanja. Če ne prej,pa upam,da se kaj slišimo ali vidimo pri 20.000km,če bo vse še delovalo

Branko

Nisem si mislil, da je to tako fajn. Sem že malo v letih (62), pa mi prav pride pomoč električnega pogona, predvsem v hrib. Pa še cena za kolo Kilimanjaro treking je bila res ugodna (700 Eur).

Pia iz Limbuša

Meni je pa super, ko ni več treba poganjat pedala v hrib.